Meghívó: 2018. Június 25-27. Kazincbarcika

2018. június 25-27. Tanulmányút és műhelymunka Helyszín: Don Bosco Kollégium (3700 Kazincbarcika, Építők útja 11.13.)

Kedves Testvérek!

Szeretettel hívunk és várunk Benneteket a „Cigánypasztoráció a Kárpát-medencében" projekt következő eseményére 2018. június 25-27. között Kazincbarcikára!

Elsősorban papokat, szerzeteseket, hitoktatókat és munkatársaikat várjunk, hogy a cigány testvérek között végzett misszió eddigi eredményeiről, valamint a lelkipásztori és módszertani gyakorlatokról párbeszédet folytathassunk.
Ez alkalommal kiemelt témáink lesznek: missziós lelkület, erkölcstan oktatása a mindennapokban, hitvédelem, a nők szerepe a családban. Kitekintünk a Kassai Főegyházmegye cigánypasztorációs tevékenységeire. Ellátogatunk a körömi verbita misszióba is.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Információ és jelentkezés: bci.bangi.magyar.anna@gmail.com
Helyszín: Don Bosco Kollégium (3700 Kazincbarcika, Építők útja 11-13.)

Az érdeklődők mindenképpen jelezzék részvételi szándékukat!

Kérem, jelezzék, hogy a teljes programon részt tudnak-e venni!Amennyiben nem tudnak végig maradni, kérem jelezzék az érkezés és távozás idejét is, hogy az étkezésről és szállásról gondoskodni tudjunk. Az érkezés napján lehetőség van ebédelni is, kérem, ezt június 22-ig jelezzék! Ha speciális étkezésre van szüksége, bátran jelezze azt is!

Előre is köszönjük, ha a képzés hírét jó szívvel viszik, és az érdeklődőket összekapcsolják a Ceferino Intézet munkatársaival.

Szeretettel és imával, Bángi-Magyar Anna

×

...