V. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlat

2023.07.13. 11:16

péliKrisztusban kedves Testvérem! Nagy szeretettel hívunk és várunk az V. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlatra 2023. augusztus 4-6. között Péliföldszentkeresztre! Az alkalom lelki vezetője Székely János püspök atya lesz.

 

 

 

 

 

A lelkigyakorlat mottója: „Mester, jó nekünk itt lenni” (Mk 9,15).  Ezzel is kapcsolódunk Urunk színeváltozása ünnepéhez, amelyet vasárnap közösen fogunk ünnepelni. Segítsen minket ez a tapasztalat, hogy életünk minden eseményéről az örök élet távlatában tudjunk gondolkodni.

A lelkigyakorlatot a Boldog Ceferino Intézet szervezi. Az eseménynek a Péliföldszentkereszt Szalézi Lelkigyakorlatos Ház ad otthont (2533 Bajót, Péliföldszentkereszt).  A lelkigyakorlatos ház különleges természeti környezete lehetőséget ad az elcsendesedésre. Ugyanakkor a helyszínek kisebb sétányira vannak egymástól.

10.000 Ft minimális részvételi díjat határoztunk meg, amelyet nagylelkű adományozóink segítségével igyekszünk támogatni. Kérjük, aki teheti, a saját hozzájárulásán felül támogassa szegényebb testvéreink részvételét a lelkigyakorlaton!

A férőhelyek száma korlátozott, ezért azt javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzél! Jelentkezési határidő: július 31. hétfő. Regisztráció ezen a linken érhető el.

Ezúttal is szívesen vesszük, ha kávéval, apró süteménnyel hozzájárultok az ellátáshoz.

Ez a program felnőtteknek szól! Ha végképp nem tudod megoldani a gyermeke(i)d elhelyezését, tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani, a tizenévesek számára külön kiscsoportos beszélgetést szervezni, de természetesen az ő ellátásuknak is anyagi vonzata van. Kérjük, hogy őket külön jelentkezési lapon jelentsd be.

 

A részvételi díjat  az alábbi számlaszámára kérjük utalni:

Szalézi Lelkigyakorlatos Ház

OTP (IBAN)  (HU75) 11784009-20604266

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Roma lelkigyakorlat részvételi díj ..... fő


További információ:

Kisszölgyémi Tímea

+36 30 161 2577

asszisztens@boldogceferinointezet.hu


Szeretettel és imával,

C:UsersUserDocumentsMintákSzékely János ppk aláírás.png

+ Székely János püspök

2023. július 10.

×

...