Budapesten kerül megrendezésre a IV. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlat

IV.CP 2022Nagy szeretettel, és a mellékelt plakáttal hívunk, várunk a IV. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlatra 2022. augusztus 5-7. között Budapestre! Az alkalom lelki vezetője Székely János püspök atya lesz. Nagy örömünkre dr. Erdő Péter bíboros úr mondja a nyitó szentmisét. A lelkigyakorlat mottója: „Virrasszatok és imádkozzatok!” (Mk 14,38). Megújulhatunk imaéletünkben, és megerősödhetünk közösségi összetartozásunkban is.

Az eseménynek a Patrona Hungariae Iskolaközpont ad otthont (1092 Budapest, Knézich u. 3-13.) A Boldogasszony Iskolanővérek szerzetesi közössége és az iskoláik munkatársai segítenek a lelkigyakorlat hátterének biztosításában, amit ezúton is hálásan köszönünk!

14200 Ft minimális részvételi hozzájárulást határoztunk meg, melyet nagylelkű adományozóink segítségével igyekszünk támogatni. Kérjük, aki teheti, a saját hozzájárulásán felül támogassa szegényebb testvéreink részvételét a lelkigyakorlaton!

Az idén korlátozott a férőhelyek száma, ezért azt javasoljuk, ne sokáig tétovázz a jelentkezéssel, nehogy lemaradj! Ezúttal is szívesen vesszük, ha kávéval, apró süteménnyel hozzájárultok az ellátáshoz.

Ez a program felnőtteknek szól! Ha végképp nem tudod megoldani a gyermeke(i)d elhelyezését, tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani, a tizenévesek számára külön kiscsoportos beszélgetést szervezni, de természetesen az ő ellátásuknak is anyagi vonzata van. Kérjük, hogy őket külön jelentkezési lapon jelentsd be.

Regisztráció ezen a linken érhető el.

A részvételi díjat a Szombathelyi Egyházmegye számlaszámára kérjük utalni:

11747006-22894126 OTP BANK

Közlemény: Roma lelkigyakorlat hozzájárulás ..... fő

A lelkigyakorlatot közösen szervezi a Boldog Ceferino Alapítvány, a Caritas in Veritate Bizottság, a Boldog Ceferino Intézet, valamint a Szombathelyi Egyházmegye.

Információt kérhettek: +36 30 199 2652 számon és az info@boldogceferinointezet.hu címen.

Találkozzunk augusztusban, erősítsük közösségeinket!

2022. június 27.

Szeretettel és imával

+ Székely János püspök

×

...