Országos roma búcsúra készülünk Mátraverebély-Szentkútra

Szentkút 2022_1Újra zarándoklatra készülünk Mártraverebély-Szentkútra, ahol július 2-án, szombaton Lakatos Péter atya, országos cigánypasztorációs referens vezetésével vehetünk részt az országos roma búcsún. Sarlós Boldogasszony ünnepén újra felidézhetjük találkozásainkat az Úrral, és erőt meríthetünk belőlük közösségünkben végzett szolgálatunkhoz.

Kedves Testvérek!

A buzgóságban ne lankadjatok! Legyetek tüzes lelkületűek: az Úrnak szolgáltok. (Róm 12,11)


Újra zarándoklatra készülünk Mártraverebély-Szentkútra, ahol július 2-án, szombaton Lakatos Péter atya, országos cigánypasztorációs referens vezetésével vehetünk részt az országos roma búcsún. Sarlós Boldogasszony ünnepén újra felidézhetjük találkozásainkat az Úrral, és erőt meríthetünk belőlük közösségünkben végzett szolgálatunkhoz.

9:30-tól elmélkedés, tanúságtétel, gyónási lehetőség, közös szentmise várja a zarándokokat. A szentmise főcelebránsa Palánki Fernec püspök atya lesz. Ebéd után a résztvevő csoportok rövid, max. 10 perces rövid műsorát tekinthetjük meg.

Kérjük, hogy a csoportok jelentkezésüket június 27-ig tegyék meg! Jelentkezési felület itt érhető el. Itt várjuk az előadó csoportok jelentkezését, és a busztámogatási igényeket is.

Az utazásokat az idén korlátozott mértékben tudjuk támogatni, kérjük, hogy a regisztrációs felületen jelezzétek kéréseiteket. Fontos tudnivaló, hogy kizárólag a csoportok részére bérelt buszokat tudjuk támogatni, személyautókat nem. Továbbá csak a Boldog Ceferino Intézet nevére kiállított számla ellenében tudunk támogatást adni, a buszbérlési költség max. 50 százalékáig, abban az esetben, ha a busz férőhelyeinek legalább 65 százaléka kihasznált. (A regisztrációt követően az érintett közösségvezetőkkel felvesszük a kapcsolatot, hogy a támogatás utalásának részleteit előre egyeztessük.)

Az ebédről mindenki maga gondoskodik: a kegyhelyen előzetesen megrendelt és előre fizetett ebédet a foglalas@szentkut.hu címen lehet egyeztetni. Ennek határideje 2022. június 27. A csoportvezetők csoportonként rendelhetnek 1200 Ft/adag áron gulyáslevest.

További információ: bangimagyar.anna@boldogceferinointezet.hu és +36 30/199 2652


Szeretettel várjuk a zarándokokat!

Lakatos Péter atya nevében,

Bángi-Magyar Anna és Bágya János szervezők

×

...