Máriapócson ad otthont a cigánypasztorációs lelkigyakorlatnak

Országos 2021_3A III. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlatra megnyílt a jelentkezési felület.

Krisztusban Kedves Testvérem!

Nagy szeretettel, és a mellékelt plakáttal hívunk, várunk a III. Országos Cigánypasztorációs Lelkigyakorlatra 2021. augusztus 6-8. között Máriapócsra! Szombathelyen tartottuk az első ilyen alkalmat, tavaly Nagykállóban találkoztunk. Idén - Szocska Ábel püspök atya meghívására - Máriapócs ad otthont a programnak.

A lelkigyakorlat mottója: „Tegyétek, amit mond!” (Jn 2,5) Megpróbálunk közelebb kerülni Krisztushoz Mária szavai, hozzáállása, magatartása mintájára.

Helyszíne pedig Máriapócs Nemzeti Kegyhely lesz (4326 Máriapócs, Kossuth tér 17.). Erről a Mária-kegyhelyről itt többet is megtudhattok.

A zarándokhelyen 130 szállás áll rendelkezésre, ezért azt javasoljuk, ne sokáig tétovázz a jelentkezéssel, nehogy lemaradj!

Támogatott részvételi díj: 8.000 Ft (Akinek nem nehézség kifizetni a támogatás nélküli 17.400 forintos részvételi díjat, tegye meg. Azoknak segít vele, akik számára a 8.000 Ft is megerőltető.) Ezúttal is szívesen vesszük, ha kávéval, apró süteménnyel hozzájárultok az ellátáshoz.

Ez a program felnőtteknek szól! Ha végképp nem tudod megoldani a gyermeke(i)d elhelyezését, tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani, a tizenévesek számára külön kiscsoportos beszélgetést szervezni, de természetesen az ő ellátásuknak is anyagi vonzata van. Kérjük, hogy őket külön jelentkezési lapon jelentsd be.

Regisztráció ezen a linken érhető el. A jelentkezés feltétele a védettségi igazolvány megléte!

A részvételi díjat a következő számlaszámra kérjük utalni: 11100702-18801071-36000001 A közlemény rovatban kérjük, tüntessétek fel: „Név – CP lelkigyakorlat 2021”

Információt, és szükség estén jelentkezési lapot a Nyíregyházi Egyházmegye cigánypasztorációs megbízottjától, Oroszné Obbágy Ritától kérhettek:

Telefonon: +36-30-816 0108, Messengeren vagy e-mailen: ciganypasztoracio@nyirgorkat.hu

Találkozzunk augusztusban, erősítsük közösségeinket!

2021. június 4. Szeretettel és imával,

+ Székely János püspök + Szocska A. Ábel püsp

×

...