Meghívó Országos Romapasztorációs Lelkigyakorlatra

kép„Ha tehát megmostam a ti lábatokat, én, az Úr és a Mester, nektek is meg kell mosnotok egymás lábát.”(Jn 13, 14-15.) Első alkalommal hirdeti meg Székely János püspök az országos cigánypasztorációs lelkigyakrolatot 2019. augusztus 9-11. között.

Szeretettel hívunk Titeket és minden veletek a cigánypasztorációban szolgálatot végző testvérünket a Szombathelyen tartandó lelkigyakorlatra 2019. augusztus 9-11. között (augusztus 10. szombat munkanap).

 

Lelkivezetők: Székely János szombathelyi megyéspüspök és Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita
Helyszín: Szombathely, Brenner János Kollégium
Időpont: 2019. augusztus 9-11.

 

Lelkigyakorlatunk  célja, hogy  mi, akik roma testvéreinkért tevékenykedünk, kicsit megálljunk, elidőzzünk a Forrás mellett, megújuljunk hitünkben  és megerősödjünk küldetéstudatunkban, hogy ezáltal még hatékonyabban tudjuk szeretettel szolgálni Krisztust roma testvéreinkben.

A részvételi szándékot július 20-ig jelezzétek a romalelkigyakorlat@gmail.com e-mail címen!

A program péntek 17:00 órától vasárnap 14 00-ig tart. Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania. Kérjük, hogy az egyének vagy csoportok összefogással segítsék egymást, olyan módon, hogy a területileg egymáshoz közel lévők „tele autókkal” érkezzenek. Amennyiben helyet keresel vagy autódban helyet tudsz kínálni, jelezd a részvételi szándékkal együtt a fenti e- mail címre és mi segítünk a tele autók megszervezésében!

A szállás és étkezés költsége: 7 000 Ft. Ez már egy kedvezményes összeg, ezért kérjük, hogy aki teheti, járuljon hozzá és támogassa a lelkigyakorlatot.

A jelentkezés a 7000 forint befizetésével válik érvényessé, melyet kérünk augusztus 1-jéig  megküldeni    Szombathelyi  Egyházmegye  OTP  Bank  Nyrt. 11747006-22894126 bankszámlaszámára.

A közleményben kérjük feltüntetni: Roma lelkigyak. 08.09. + a résztvevő neve.

Csoportos befizetés esetén a csoportvezető neve.

A programtervet és  a lelkigyakorlattal kapcsolatos további információkat e- mailben küldjük el a későbbiek során! További információért hívd Csuporné Zsófiát a 06-20/288-99-26-os telefonszámon.

×

...